Bilanț de sfârșit de an la Primăria Mioveni

 

bratu-iorga-georgescu-costache-tudose-bilant-mioveni-2016La finele anului 2016, Primăria orașului Mioveni a prezentat raportul de activitate, fiind expuse și proiectele în curs sau cele ce vor fi derulate pentru noul an. În conferința de presă au fost prezenți primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, directorul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose, de managerul Centrului Cultural Mioveni, Gabriel Bratu, de managerul Spitalului „Sf. Spiridon” Racovița, Constantin Iorga și de directorul S.C. Construcții Reparații Mioveni SRL, Gheorghe Sandu.

În anul 2016, Primăria Mioveni a terminat un proiect foarte important pentru cetățeni, în special pentru tineri, și anume finalizarea blocului de locuințe T14, de pe strada 1 decembrie, locuințele din cadrul acestuia fiind deja scoase la licitație.

Tot în anul 2016 a fost finalizat și corpul nou al Primăriei Mioveni, acolo unde va fi mutat biroul de Taxe și Impozite, dar unde va funcționa și noua Casă a Căsătoriilor.

La capitolul proiecte în curs de finalizare, orașul Mioveni se poate mândri cu începerea Spitalul „Sf. Spiridon”, ajuns deja la nivelul al treilea al construcției. Proiectul are o valoare de 65 de milioane de euro, urmând ca la terminarea proiectului, să fie cel mai modern spital din județul Argeș, cu tehnologie performantă și secții dotate la standarde europene.


Articole asemănătoare

    Nu există articole asemănătoare.

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor