Ambasadorul Chinei în România a vizitat orașul Mioveni

 

vizita-delegatie-china-mioveni-cursuri-limba-chineza-2Ambasadorul Republicii Populare Chineze la București, Excelența Sa, Xu Feihong a vizitat luni, orașul Mioveni, aici unde a participat la mai multe evenimente. Delegația Ambasadei Chinei în România a făcut o vizită la șantierul noului spital din oraș, unde va exista și un centru de medicină tradițională chineză.

Un alt motiv al vizitei l-a reprezentat deschiderea oficială a cursurilor de limba chineză, ce se vor desfășura la Centrul Cultural din Mioveni. În deschiderea evenimentului a avut loc și vernisajul de fotografie „Chinese Story 2016”, precum și un spectacol al elevilor Liceului de Arte „Sigismund Toduță”, clasa „Confucius” Deva, au susținut un recital de muzică și dansuri tradiționale chinezești.

La acest eveniment au participat și Song Shaofeng, director al Institutului Confucius din cadrul Universității „Lucian Blaga“ din Sibiu, directorul Muzeului Județean Argeș, Cornel Popescu, Inspectorul Școlar din cadrul ISJ Argeș, Daiana Toboiu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Argeș, George Caval, reprezentanți ai școlilor din Argeș în care se organizează cursuri de limba chineză, consilieri locali, consilieri județeni, reprezentanți ai administrației publice județene, elevi cursanți din cadrul proiectului „Școala de chineză”, precum membrii asociației ChinaRo și reprezentanți ai Institutului Confucius din Sibiu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor