Andrei Gerea: „Previziunile pentru Arpechim sunt pozitive”

 

gerea-andreiLa câteva luni după ce deputatul liberal Andrei Gerea este numit în funcţia de ministru al economiei, acesta a reuşit să îşi facă timp pentru a mai trece pe la Arpechim, despre care ministrul spune că „previziunile sunt pozitive”,

Gerea a susţinut o conferinţă de presă la finalul vizitei sale la Uzina Dacia şi Arpechim, făcând câteva precizări referitoare la aceste două puncte economice. Ministrul susţine că situaţia platformei petrochimice Bradu este pozitivă, iar în prezent, procesul de depunere al ofertelor pentru privatizarea Oltchim a fost amânat la cererea investitorilor.

Dacă deschiderea ofertelor trebuia să aibă loc pe data de 31 ianuarie, ministrul Gerea a precizat că din considerente de timp, această procedură a fost amânată până pe data de 31 martie.

De asemenea, Gerea a mai declarat că se încearcă privatizarea la pachet a Oltchim şi Arpechim, în condiţiile în care, în trecut se vorbea de privatizarea separată a acestora.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor