SÂMBĂTĂ MERGEM LA MECI: CS Mioveni susține primul meci pe Stadionul Orășenesc după mai bine de un an

 

stadionul-orasenesc-mioveni1După ce, de mai bine de un an, CS Mioveni și-a jucat partidele considerate acasă, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, sâmbătă, galben-verzii vor evolua, în sfârșit, acasă, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu va disputa această partidă în compania celor de la FC Caransebeș, sâmbătă, 14 martie, de la ora 11:00. Intrarea este gratuită!

Dat fiind faptul că, fanii CS Mioveni, dar și cetățenii din oraș au văzut ultimele partide ale echipei la televizor, puțini venind pe „Dobrin”, nu putem decât să sperăm că, meciul de sâmbătă va umple stadionul din orașul nostru, iar băieții noștri vor face o figură frumoasă pe teren.

CS Mioveni este în acest moment pe locul 5, cu 25 de puncte în clasamentul Seriei a II-a din Liga a II-a, în timp ce, FC Caransebeș ocupă locul 10, cu 13 puncte.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor