S-a deschis Baza de Agrement de la BEMO. Grăbiți-vă! În week-end, intrarea este gratuită

 

baza-agrement-bemo-2017 (2)Cetățenii din orașul Mioveni, și nu numai au parte de o veste extrem de bună. Odată cu venirea temperaturilor ridicate, Baza de Agrement de la BEMO s-a deschis, începând cu data de 16 iunie, urmând să funcționeze după programul 8:00 – 20:00.

Cei care vin să își petreacă timpul relaxându-se în cele două bazine pentru adulți și copii, pot beneficia de multe alte facilități, puse la dispoziție de autoritățile locale. Aici, cetățenii se pot bucura de plajă, internet wireless, șezlonguri, terasă, vestiare, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază.

Prețul de intrare în ștrand nu s-a schimbat de anul trecut, astfel că biletul costă 7 lei pentru adulți, iar pentru pensionari, studenți și copiii până la 7 ani, prețul este de doar 3 lei. De asemenea, cei care doresc să se relaxeze și mai bine, pot închiria un șezlong, cu numai 5 lei. Autoritățile locale au luat decizia ca de vineri, 16 iunie și până duminică, 18 iunie, intrarea în Baza de Agrement să fie GRATUITĂ!

Transportul către baza de agrement este gratuit, din oră în oră, cu un trenuleț ce pleacă zilnic, în perioada de funcționare a ștrandului, de la stația de autobuz din apropierea Catedralei Sf.Apostoli Petru și Pavel, între orele 10.00 – 12.00 și 17.00 – 19.00. În funcție de solicitări, în weekend cursele sunt efectuate mai des.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor