Remiză albă obținută de CS Mioveni în 10 oameni împotriva SCM Gloria Buzău

 
Foto: Facebook CS Mioveni

Foto: Facebook CS Mioveni

CS Mioveni a jucat prima partidă pe teren propriu în ediția de campionat 2020 – 2021, în compania celor de la SCM Gloria Buzău. Galben-verzii au bifat al doilea meci la rând cu remiză albă, însă după ce au jucat, încă din minutul 6, cu un om în minus, după eliminarea lui Szilárd Vereș.

O ocazie importantă pentru oaspeți de a marca a fost cea din minutul 19, când centralul a dictat lovitură de la 11 metri pentru SCM Buzău. Balgiu execută, însă portarul nou-venit la CS Mioveni, Iustin Popescu a ghicit colțul și a apărat. Lovitura de pedeapsă a fost repetată după ce tușierul a semnalizat că Popescu nu a stat pe linia porții, însă, Cristian Ciobanu, cel care a executat penalti-ul a tras mult peste poartă.

Cu nicio ocazie concretă de a marca, CS Mioveni a terminat partida cu scorul de 0 – 0, Claudiu Niculescu nereușind să își motiveze elevii după aceste două etape, iar Mioveniul rămâne fără gol marcat, dar fără niciun gol încasat.

În cadrul celei de-a treia etape a Ligii a II-a, CS Mioveni va întâlni în deplasare pe Unirea Slobozia, echipă ce reușit să treacă de Turris Turnu Măgurele, cu scorul de 1 – 0, dar care a înregistrat și o înfrângere în prima etapă, 3 – 1 pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

CS Mioveni: Popescu – Gherghe, Burnea, Iacob, Constantin – Rădescu, Coșereanu (cpt.) – Toma, Veres, Marinescu – Negruț
Rezerve: Sima, Trașcu, Șerban, Massaro, Ișfan, Ivan
Antrenor: Claudiu Niculescu

SCM Gloria Buzău: Horebroiu – Toma, Savin, Ioniță, Balgiu – Ghinga (cpt.), Huiban, Ciobanu, Tucaliuc – Chică, Roșu
Rezerve: Stoian, Piftor, Pațurcă, Stoica, Petre, Perju, Nedelea, Staiculescu, Ignat
Antrenor: Ilie Stan

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2021

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor