Percheziţii la persoane acuzate de braconaj!

 
poza1Începând cu primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza localității Popești, la două persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Bărbații sunt bănuiți că din cursul lunii februarie a.c., ar fi utilizat o armă deținută ilegal de unul dintre ei, pentru acte de braconaj cinegetic, pe raza fondului de vânătoare 49 Ștefan cel Mare.
Căpriorul a fost predat reprezentanților A.V.P.S. Sitarul, iar arma și cartușele descoperite au fost ridicate pentru ceicetări.
Cele două persoane bănuite au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Pitești.

Articole asemănătoare

    Nu există articole asemănătoare.

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2020

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor