Orașul Mioveni apare în noul DLC al jocului Euro Truck Simulator 2

 

euro-truck-simulator-road-to-black-sea-mioveni (1)Jocul pe calculator Euro Truck Simulator 2, programat de compania cehească SCS Software este jucat de mai bine de 5 milioane de jucători din întreaga lume. Scopul jocului este de a transporta diferite mărfuri între marile orașe ale Europei, de a angaja șoferi, a cumpăra camioane, garaje și accesorii. Practic, jocul permite oricărui jucător să se pună în pielea unui patron de firmă de transport.

Euro Truck Simulator 2, dar și celelalte jocuri de acest fel programate de SCS Software au strâns o comunitate extrem de importantă în România, astfel că, firma cehească de softuri a decis să introducă și harta României, fiind prezente 16 mari orașe, București, Pitești, Timișoara, Craiova, Reșița, Cluj-Napoca, Hunedoara, Brașov, Târgu Mureș, Iași, Bacău, Galați, Călărași, Cernavodă, Constanța și Mangalia.

euro-truck-simulator-road-to-black-sea-mioveni (10)

DLC-ul (extensia) Road to Black Sea (Drumul către Marea Neagră), ce conține România, Bulgaria și Turcia a fost lansat în mod oficial pe data de 5 decembrie 2019 și este disponibil pentru cumpărare pe platforma Steam, la prețul de 17,99 de euro.

Deși nu apare ca oraș pe harta României, orașul Mioveni este însă, inclus în joc, și, exact cum v-ați fi așteptat, principala activitate economică este Uzina de Automobile Dacia, dar din dorința de a nu fi promovată, marca Dacia apare cu stema inversată, sub numele de Dulcis. Cu toate acestea, automobilele Dacia Duster și Dacia Sandero sunt prezente în joc, în trafic, încă dinainte de lansarea DLC-ului Road to Black Sea.

Traseele nu sunt construite cu exactitate, însă SCS Software a ținut să includă mai multe obiective, precum Uzina de Automobile Dacia, Vama Pitești, Centrul Comercial Slava, Combinatul Petrochimic, Vivo Mall și pasarela de legătură cu A1, precum și alte obiective, precum Castelul Bran, Portul Constanța, Transfăgărășanul etc.


Articole asemănătoare

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2020

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor