Mioveniul, victorie scăpată la ultima fază a meciului cu Sportul Snagov

 

cs-mioveni-sportul-snagov-11-11-2017Meciul de sâmbătă, dintre CS Mioveni și Sportul Snagov s-a terminat la egalitate, 2 – 2, astfel că, galben-verzii ajung la cea de-a șasea partidă la rând fără victorie.

Cel care a deschis scorul în meci a fost Roberto Ayza, în ultimul minut al primei reprize, pentru ca Sportul Snagov să egaleze prin Șerban, la doar trei minute de la debutul celei de-a doua reprize. Oaspeții au intrat în avantaj, în minutul 53, prin golul lui Borțoneanu, iar egalarea a adus-o veteranul Cosmin Năstăsie, târziu în meci, în minutul 81.

CS Mioveni putea obține toate cele trei puncte, la ultima fază a meciului. În minutul 90+3, centralul Cristian Codrea a semnalizat lovitură de la 11 metri pentru Mioveni, după ce Eduard Florescu a fost faultat în careu. Daniel Ene a executat lovitura de pedeapsă, însă a șutat slab la colțul dreapta jos, iar portarul Fila a fost pe fază și respins mingea.

Așadar, CS Mioveni ajunge la cel de-al șaselea meci fără victorie și pare să nu poate să iasă din această pasă proastă. Galben-verzii vor avea din nou partidă extrem de grea, de data această, în compania liderului Ligii a II-a, AFC Hermannstadt. Meciul se va juca la Mioveni, pe 20 noiembrie, de la ora 18:00.

După plecarea lui Gheorghe Mihali de pe banca tehnică a Mioveniului, conducerea clubului a discutat cu Eugen Neagoe, însă părțile nu au ajuns la o înțelegere, astfel că, pentru moment, antrenorul principal al Mioveniului va fi Mihai Olteanu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor