Mioveniul – victorie irosită, din nou, în ultimele minute

 

cs-mioveni-dunarea-calarasi-20-09-2019 (2)CS Mioveni a disputat sâmbâtă, partida din cadrul etapei a VIII-a a Ligii a II-a, pe teren propriu împotriva Dunării Călăraşi. Fără nicio înfrângere în acest sezon, elevii lui Marius Stoica au început încrezător meciul, însă nu şi-au creat ocazii mari de gol în prima repriză. Astfel că la pauză, scorul a fost 0 – 0.

Reveniți de la cabine, galben-verzii au reînceput jocul în forță şi au deschis scorul în minutul 47, când Raul Costin a şutat pe jos, de la distanță, reuşind să învingă portarul advers.

Ocaziile oaspeților au fost puține, însă, spre finalul jocului, galben-verzii s-au retras în apărare, iar în minutul 90 + 2, Ariel Lopez a preluat cu capul dintr-o lovitură de la colțul terenului direct în poarta lui Croitoru. Este a doua oară în acest sezon când Mioveniul iroseşte o victorie în ultimele minute, după ce, în etapa a doua, CS Mioveni a fost egalată de CSM Reşița, tot pe final de joc.

Galben – verzii au acum 16 puncte, urmând ca în următoarea etapă, să evolueze pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor