Fără puncte din deplasarea de la Timișoara. CS Mioveni pierde al doilea meci consecutiv

 

cs-mioveni-asu-poli-timisoara-6După ce, în etapa a V-a a Ligii a II-a, CS Mioveni a pierdut cu 4 – 0, în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu, în meciul disputat luni, 28 august, galben-verzii au obținut o a doua înfrângere din acest sezon, de data aceasta, pe teren advers, împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara. Elevii lui Florin Marin au pierdut duelul la limită, scor 1 – 0 și au coborât în jumătatea inferioară a clasamentului.

Unicul gol al partidei a fost marcat după doar o jumătate de oră de la începutul partidei. În minutul 32, Sorescu a înscris după o acțiune individuală în careul galben-verzilor. Până la fluierul de final, Mioveniul nu a reușit să marcheze nici măcar golul egalării, deși, în ultima parte a partidei și-a creat mai multe ocazii.

După etapa a VI-a, CS Mioveni este pe locul 12, adunând doar 8 puncte, la egalitate cu Sportul Snagov, Pandurii Târgu Jiu și Dacia Unirea Brăila. Următoarea partidă pe care elevii lui Florin Marin o vor avea de disputat, va fi cea de pe teren propriu, împotriva celor de la Știința Miroslava.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor