De 8 martie, Ziua Femeii, spectacol cu fântâna arteziană de pe platoul Casei de Cultură

 

fantana_arteziana_mioveni (1)Pe 8 martie, zi ce reprezintă Ziua Internaţională a Mamei, Conducerea Primăriei Mioveni va inaugura fântâna arteziană de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni. Spectacolul se anunţă foarte interesant, deoarece fântâna aruncă jeturi colorate de apă la 1 metru până la 2,5 metri.

Este un proiect la care ţin foarte mult, care va ridica mult gradul de atractivitate al oraşului Mioveni. Fântana este formată din 28 jeturi spumante de apă de înălţimi diferite, crescând de la aproximativ 1m pe exterior la aproximativ 2,5 m în centru. Prin lămpile cu leduri RGB, spoturile submersibile, îmbinarea armonioasă a jocurilor de apă şi lumină, fântâna creează diverse efecte optice de care se vor bucura toate persoanele care vor tranzita centrul oraşului.

De asemenea, fântâna va anima platoul prin feeria de lumini din timpul nopţii, creată de lămpi prin îmbinarea exploziei apei cu jocul de culori: roşu, albastru, violet, galben şi verde”, a precizat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

Evenimentul va avea loc pe 8 martie, la ora 19:00.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor