CS Mioveni începe sâmbătă, noul sezon al Ligii a II-a

 

cs-mioveni-conferinta-sezon-2019-2020Sezonul competițional 2019 – 2020, al Ligii a II-a va începe vineri, însă CS Mioveni își va începe parcursul sâmbătă, pe data de 3 august, atunci când, trupa lui Marius Stoica se va deplasa în Banat, pentru jocul cu ASU Politehnica Timișoara.

Înainte de debutul noului sezon, conducerea clubului galben-verde a anunțat ce intenții are pentru acest an, prezentând totodată și 5 noi achiziții pe care CS Mioveni se va baza începând de sâmbătă.

Având în vedere că al doilea eșalon fotbalistic este compus din echipe puternice și cu planuri de promovare în prima ligă, conducerea de la CS Mioveni anunță că pentru clasarea pe locurile 1 – 3, dar și 4 – 8 au fost stabilite prime pentru jucători.

Pe banca tehnică a CS Mioveni va rămâne Marius Stoica, cel care a deținut postul de antrenor interimar pentru ultimele patru etape ale sezonului precedent, înlocuindu-l pe Daniel Oprița. Stoica va fi secondat, în acest an de Iulian Preda, Mihai Olteanu și de Mihai Iulian Ilie.

CS Mioveni a făcut și șase achiziții, cinci dintre jucători nou veniți la formație, fiind prezentați în conferința de dinaintea debutului de sezon. Astfel că, Marius Stoica se va baza pe patru jucători tineri și de perspectivă, Marius Albăstroiu, Robert Ghiță, Marius Șimăndan și Paul Cioargă, în timp ce, cel de-a cincilea jucător este unul experimentat și trecut deja pe la clubul galben-verde, și anume Raul Costin. Al șaselea jucător, care nu a putut să participe la conferința de prezentare este Marian Anghelina.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2020

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor