CS Mioveni face scor cu Turris Turnu Măgurele și termină turul campionatului pe locul doi

 

cs-mioveni-turris-turnu-magureleCS Mioveni a disputat marți seara, pe teren propriu, ultima partidă din cadrul turului de campionat al eșalonului secund la fotbal. După două partide în care elevii lui Marius Stoica nu au fost tocmai la înălțime, marți seara, CS Mioveni i-a avut ca adversari pe cei de la Turris Turnu Măgurele, echipă ce, mai bine de jumătate de tur de campionat a ocupat prima poziție în clasament. Galben-verzii s-au impus cu scorul de 5 – 2, după ce au fost conduși cu 0 – 2.

Oaspeții au deschis scorul rapid, în meci, intrând în avantaj în minutul 6, prin golul înscris de Pană. În minutul 30, Juncănaru a văzut al doilea galben și a ieșit de pe teren, însă, oaspeții au majorat avantajul patru minute mai târziu, prin execuția lui Voicu din lovitură de la 11 metri.

Înainte de finalul primei părți a meciului, Savin înscrie în proprie poartă și reduce din diferența pe tabelă.

În partea secundă, elevii lui Marius Stoica au ieșit extrem de motivați de la vestiare, dominând partida, iar în minutul 63, Andrei Hergheligiu a reușit golul care a adus egalarea. Trei minute mai târziu, Sălcianu este al doilea jucător al oaspeților care înscrie în proprie poartă, iar CS Mioveni trece în avantaj.

Davide Massaro reușește să înscrie golul de 4 – 2, în minutul 78, pentru ca fostul juventin, să mai marcheze odată și să închidă tabela la 5 – 2, în minutul 81.

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 11:00, CS Mioveni va juca tot pe teren propriu, în compania celor de la ASU Politehnica Timișoara, partidă ce va conta pentru etapa a XX-a a Ligii a II-a și începutul returului. În partida din tur, CS Mioveni s-a impus cu scorul de 1 – 0.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor