CS Mioveni a câștigat partida cu Farul Constanța la „masa verde”

 
Arhivă

Arhivă

Meciul de sâmbătă 3 noiembrie, disputat de CS Mioveni în deplasare la Farul Constanța s-a terminat la egalitate 3 – 3, după ce galben-verzii au condus și cu două puncte. Însă staff-ul tehnic al formației constănțene a comis o gafă de zile mari, ca urmare Federația Română de Fotbal a decis ca trupa lui Iordan Eftimie să câștige partida cu 3 – 0 la „masa verde”.

Petre Grigoraș, antrenorul Farului a introdus în a doua repriză, un jucător care nu avea dreptul să intre pe teren, din cauza faptului că era suspendat, grație a patru cartonașe galbene primite în partidele anterioare. Mijlocașul francez, Madikaba Doumbia, de 25 de ani a intrat în teren în minutul 59, înlocuindu-l pe Tudorică.

Cu aceste două puncte în plus, CS Mioveni o egalează pe FC Argeș, însă datorită golaverajului galben-verzii vor urca pe șase, iar Argeșul va coborî pe 7. CS Mioveni are 25 de goluri marcate și 11 primite, în timp ce trupa din Trivale are tot 25 de goluri marcate, însă 12 primite.

CS Mioveni va disputa vineri, începând cu ora 17:00, partida de pe teren propriu cu ultima clasată, Dacia Unirea Brăila.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor