Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități – marcată la Mioveni

 

ziua-internationala-a-persoanelor-cu-dizabilitati-mioveni-2017 (1)Sala de ședințe a Primăriei orașului Mioveni a găzduit luni o dezbatere cu tema „Toleranța și acceptarea persoanelor cu dizabilități”, eveniment organizat de autoritățile din Mioveni, în parteneriat cu asociația „Zâmbește și dăruiește”, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Evenimentul a urmărit să promoveze o imagine pozitivă a persoanelor cu dizabilități, să pună în lumină capacitățile deosebite ale acestora, să reducă prejudecățile și să informeze corect opinia publică asupra abilităților sau limitărilor pe care le implică dizabilitatea.

Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, directorul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Argeș – Rodica Ciucă, Ana Maria Badea și Lucreția Neacșu -reprezentanți ai  Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Argeș, reprezentantul ISJ Argeș – Petre Livezeanu, directori ai școlilor din oraș, directorul Casei Sindicatelor – Elisabeta Panait și președintele Asociației Persoanelor cu Handicap „Speranța Vieții” – Alexandru Zidaru.

Dezbaterea a fost urmată și de o defilare simbolică cu baloane pe platoul din Centrul Civic.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor