VEȘTI BUNE: Taxele și impozitele rămân neschimbate la Mioveni, pentru anul 2018

 

primaria-mioveniImpozitele și taxele locale pentru anul fiscal 2018 nu aduc modificări față de anul 2017, atât pentru contribuabili persoane fizice, cât și pentru contribuabili persoane juridice înregistrați cu bunuri impozabile pe raza orașului Mioveni.

Prin urmare, pentru persoanele fizice impozitul pe clădirile rezidențiale se calculează prin aplicarea cotei de impozitare de 0,085% la valoarea impozabilă a clădirii.

Pentru persoanele fizice impozitul pe clădirile nerezidențiale se calculează prin aplicarea cotei de 0,7% asupra valorii impozabile a clădirii. 

Singurele modificări care pot apărea sunt cele prevăzute de Codul Fiscal și pot influența unele hotărâri ale Consiliului Local Mioveni.

Amintim că persoanele fizice și juridice din orașul Mioveni beneficiază de bonificație la plata integrală și cu anticipație a obligațiilor datorate bugetului local până pe data de 31 martie 2017. Reducerea la impozitul pe clădiri, terenuri și mijloacele de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.

De asemenea, Primăria orașul Mioveni aduce la cunoștință cetățenilor din Mioveni, faptul că, pentru taxa de salubritate nu se acordă bonificație.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor