Uzina Dacia de la Mioveni cere fluidizarea traficului aglomerat de la Podul Viilor

 
aglomeratie-podul-viilor

Sursa Foto: www.argesplus.ro

Lucrările pentru pasajul Podul Viilor se desfășoară în continuare, iar acestea par să dureze și să depășească limita suportabilului. Traficul în zonă a fost restricționat, existând rute ocolitoare, care îi supără pe șoferi, dar mai ales pe cei de la uzina de Automobile Dacia de la Mioveni. Potrivit prefectului de Argeș, Mihai Oprescu, Uzina Dacia a transmis vineri, o notă de informare astfel încât, să se încerce fluidizarea traficului, în zonă, în perioada în care circulă autobuzele pentru angajați, fiind, de asemenea pusă în discuție și scurtarea efectivă a timpului de construcție.

Instituția Prefecturii Argeș a transmis mai departe, această notă, către Primăria Pitești, aceasta din urmă fiind abilitată să răspundă și să acționeze la cererea făcută de cel mai mare producător de autoturisme din România.

Rute ocolitoare pentru autobuzele Uzinii Dacia nu prea sunt, dat fiind faptul că aceste rute au restricții de tonaj și sunt inaccesibile vehiculelor de transport. Sunt convins că Primăria Pitești va găsi o soluție pentru cererea celor de la Dacia. Poate se va lucra și noaptea la pasaj sau poate și sâmbăta și duminica. Există și soluția de a mări efectivul de agenți rutieri care să permită trecerea autobuzelor în  formă cât mai compactă” a precizat prefectul Mihai Oprescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor