TENIS DE MASĂ: Juniorii de la CS Mioveni, în competiție națională la Bistrița

 

antrenament-cs-mioveni-tenis-de-masa-juniori (4)Echipa de tenis de masă a CS Mioveni va pleca cu lotul de juniori la Bistrița, în perioada 9 – 10 octombrie, acolo unde se desfășoară Campionatul Național de Juniori III (categoria de vârstă 12 – 14 ani).

CS Mioveni va participa cu cinci jucători: Alexandru Roșu, Darius Movileanu, Răzvan Stan, Theodor Muntoiu și Denis Sultana, aceștia fiind jucători clasați pe poziții eligibile pentru participarea la acest turneu.

De menționat este că primii trei jucători din lotul CS Mioveni, Alexandru Roșu, Darius Movileanu și Stan Răzvan ocupă primele poziții pentru categoria de vârstă 8 – 10 ani (Juniori IV), participarea lor la un turneu de Juniori III fiind una bine-venită, în contextul obținerii punctelor pentru clasamentul general al juniorilor.

Plecăm la Bistrița pentru puncte. Competiția va fi dificilă pentru că participăm la o categorie de vârstă mai mare pentru jucători” a declarat pentru Gazeta de Mioveni, Dorel Lăzăroiu, antrenor secund al CS Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor