TENIS DE MASĂ: CS Mioveni și-a aflat adversarii din turul II al Cupei ETTU

 

cs-mioveni-tenis-de-masa-cupa-ettu-2017-seni-cazacu-siposCalificată în Turul II al Cupei European Table Tennis Union (ETTU), secția de tenis de masă a CS Mioveni și-a aflat adversarii din Grupa A, în care aceasta a fost repartizată. Meciurile din cadrul acestei grupe se vor desfășura în perioada 28 – 29 octombrie, în Polonia.

Adversarii de care CS Mioveni va trebui să treacă pentru a accede în turul III și de a-și egala performanța din anul precedent, sunt: Energa KTS Torun – echipa gazdă (Polonia), Logis Auderghem (Belgia), Irun Leka Enea Tenis de Mesa (Spania).

CS Mioveni s-a calificat în faza a doua a competiției, pentru cel de-al patrulea an la rând. Galben-verzii s-au calificat de pe locul 2, din grupa C, cu trei victorii și o înfrângere.

Lotul nostru este format din Alexandru Cazacu, Ionuț Seni și Rareș Șipoș.


Articole asemănătoare

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor