Steaua, din nou la Mioveni. De data aceasta, în optimile Cupei României

 

amical-cs-mioveni-steaua-12-noiembrie-2016-7Joi, la Casa Fotbalului din București au fost extrase meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României la Fotbal, fază în care se află și CS Mioveni.

Astfel că, formația lui Alexandru Pelici va juca cu Steaua București, echipă pe care a reușit să o învingă în amicalul de sâmbătă, 12 noiembrie, cu scorul de 1 – 0, grație reușitei veteranului galben-verde, Cosmin Năstăsie.

amical-cs-mioveni-steaua-12-noiembrie-2016-16După meciul cu Steaua, Năstăsie a declarat că golul marcat în poarta roș-albaștrilor este o realizare foarte mare, însă a mai precizat și că, în eventualitatea în care Mioveniul va pica cu Steaua, în Cupă, partida va fi una cu totul diferită față de amicalul de la Mioveni.

Încă nu a fost stabilită data disputării partidei, însă perioada în care se vor desfășura meciurile este 13, 14 sau 15 decembrie, iar locația va fi Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor