Sportivii secției de box de la CS Mioveni au participat la un sparring la Pitești

 

sparring-cs-mioveni-box (2)Antrenamentele secției de box de la CS Mioveni merg ca pe roate, iar în vederea asigurării unei pregătiri cât mai bune pentru competițiile viitoare, marți, la Sala Sporturilor din Trivale a fost organizat un sparring, la care au mai participat și sportivi de la CS Preda Pitești și de la CSS 5 București.

Pentru CS Mioveni au participat doi sportivi, campionul național, Marius Dumitru (21 de ani) și Robert Cristian (17 ani), sportivi de mare perspectivă, după cum afirmă și antrenorul Daniel Preda.

Clubul Sportiv Mioveni se pregătește intens pentru Campionatul Național U22 de la Târgu Jiu, din perioada 27 februarie – 4 martie, la care va participa și campionul național la seniori, Marius Dumitru, cel care își va juca șansa calificării la Campionatul European U22, ce se va desfășura în același oraș.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor