Spitalul „Sf. Spiridon” din Mioveni, vizitat de o delegație din Sichuan, China

 

vizita-delegatie-china-sichuan-mioveni-spital-catedrala (16)O delegație formată din oficiali ai Spitalului Clinic al Universității de Medicină Tradițională Chineză Chengdu și ai Administrației de Medicină Tradițională Chineză Sichuan a fost prezentă, miercuri în orașul Mioveni, vizita având drept scop, formarea unei colaborări pe plan medical. Mai exact, administrația de la Mioveni ar putea pune bazele unei colaborări în domeniul medicinei tradiționale chineze, în contextul în care, lucrările la noul Spital „Sf. Spiridon” au fost deja demarate.

În cadrul vizitei oficiale a delegației chineze, a fost vizitat Spitalul din Racovița, fiind prezentat oaspeților. și proiectul, precum și șantierul noii unități medicale.

Vizita a continuat la unul dintre cele mai importante obiective din orașul Mioveni, și anume Catedrala „Sf. Apostoli Petru și Pavel”.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor