Spectacol incendiar, sâmbătă seara, în Centrul Mioveniului

 

4Cu ocazia Zilelor Orașului Mioveni, programul încărcat de evenimente și manifestări a cuprins și un spectacol de muzică ușoară pentru cei tineri din orașul Mioveni. Spectacolul s-a desfășurat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni, acolo unde au fost prezenți mii de oameni.

Înainte de începerea spectacolului, pe scenă au urcat sportivii de la secția de karate a CS Dacia Mioveni 2012, pentru o demonstrație de luptă, iar mai apoi, tinerii din Mioveni care au împlinit vârsta majoratului, în acest an, au fost premiați de autoritățile locale.

Au urcat pe scenă soliști locali, ai Centrului Cultural Mioveni, după care, publicul i-a întâmpinat pe scenă pe Andreea Bănică, Andreea Antonescu și Nick, fostul component al trupei N&D, spectacolul durând până seara târziu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor