Spectacol caritabil pentru patru familii din Mioveni

 

spectacol-caritabil-mioveni-team (3)Organizația TEAM Mioveni, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni au organizat vineri, 19 decembrie 2014, un spectacol caritabil „Dăruiește un zâmbet”, în urma căruia au fost strânse fonduri pentru ca patru familii din orașul Mioveni să poată avea sărbători, cu adevărat fericite.

Pe scenă au urcat soliști vocali, Trupa de Teatru „Clubul Veseliei”, Trupa de Dans „A-Dance”, Trupa „Zen”, în cadrul spectacolului fiind organizată și o tombolă.

De asemenea, în holul Centrului Cultural au fost expuse pentru vânzare și câteva creații Origami, precum și alte obiecte făcute manual.

Edilul orașului Mioveni, Ion Georgescu le-a transmis tinerilor din TEAM Mioveni un mesaj prin care îi îndeamnă să continue astfel de activități, asigurându-i de întregul sprijin, al său, dar și al Consiliului Local, reprezentat la spectacol de viceprimarul Aurel Costache.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor