Spectacol caritabil de Paşte la Centrul Cultural Mioveni

 

concert caritabil 3 aprilieOraşul Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu TEAM Mioveni, organizează vineri, 3 aprilie 2015, cu începere de la ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ Mioveni, un spectacol caritabil.

Scopul este acela de a veni în sprijinul câtorva cazuri sociale din orașul Mioveni. Spectacolul va fi susținut de tineri artiști, elevi ai cursurilor Centrului Cultural Mioveni: Ștefania Vorovenci, Denisa Maria Dan, Izabel Cristescu, Valentin Poenariu, Ștefania Voicu, Alexia Niculae, Claudia Ghena, Evelina Diaconescu, Flavia Popescu, Ansamblul Plai de Dor și Trupa de Teatru Clubul Veseliei.

Prețul unui bilet este de 5 lei, însă cei care vor dori să doneze mai mult o vor putea face în urna specială din sala de spectacol.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor