Spectacol caritabil „Dăruiește un zâmbet” la Mioveni

 
Click pe afiș pentru a mări.

Click pe afiș pentru a mări.

Asociația TEAM Mioveni, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni organizează un spectacol caritabil pe data de 19 decembrie a.c., începând cu ora 18:00. Fondurile ce urmează a fi strânse prin intermediul acestui eveniment, vor merge către patru familii defavorizate din orașul Mioveni.

În cadrul spectacolului sunt cuprinse evenimente cultural-artistice de dans, teatru și muzică. Vor evolua actorii de la „Clubul Veseliei”, trupa de dans „A-Dance”, precum și Monaliza Zegheru, Ștefania Vorovenci, dar și alți mici artiști ai Centrului Cultural Mioveni.

De asemenea, va fi organizată și o licitație de obiecte artizanale confecționate manual.

Prețul biletului este de 5 lei, iar în sală va fi amenajată și o urnă, în care, cei ce doresc, pot să doneze sume de bani. Biletele pot fi achiziționate de la sediul Centrului Cultural Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor