Se lucrează la conducta de apă ce aprovizionează Uzina Dacia

 

lucrari-centru-mioveniConducta de apă care aprovizionează Uzina de Automobile Dacia a suferit o avarie, după ce s-au sesizat pierderi de apă brută, astfel că a fost nevoie de o intervenție în zona Casei de Cultură „Dacia”, Strada Radu Cel Frumos și în zona Kaufland. Această intervenție se desfășoară de astăzi, 21 iulie și nu va afecta nici consumatorii și agenții economici din zonă și nici traficul, astfel că șoferii pot conduce liniștiți.

Exista o avarie la conducta care aduce apa de la Automobile Dacia. Conducta de transport apă potabilă menționată are o vechime de peste 50 ani (durata normată medie de funcționare fiind de 25 ani), şi prezintă un grad avansat de uzură fizică. Se depun toate eforturile pentru ca impactul execuţiei lucrarilor să fie minim. Nu vor fi afectaţi consumatorii casnici şi agenţii economici. Traficul în zonă se va desfăşura în condiţii normale”, a declarat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor