Se deschide Târgul de Crăciun de la Mioveni. Iată de ce surprize puteți avea parte

 

targ-de-craciun-mioveni-2016De joi, 15 decembrie, până pe 30 decembrie, timp în care va fi deschis Târgul de Crăciun la Mioveni, Centrul Civic al orașului va fi punctul de atracție al sărbătorilor de iarnă, vizitatorii urmând să găsească aici căsuțe cu diverse produse specifice sezonului rece.

Mult așteptata Căsuță a lui Moș Crăciun a fost instalată în Centrul Civic din Mioveni, iar începând din 15 decembrie, Moșul îi va aștepta pe prichindeii cuminți să stea la povești, între orele 18.00 și 21.00.

Totodată, Moș Crăciun apelează la copii și la părinți pentru a-i ajuta și pe cei nevoiași. Cei care îl vizitează, pentru a-i lăsa tradiționalele scrisori, la căsuța lui din centrul orașului deschisă până în seara de 24 decembrie, pot face și o donație în cadrul unei campanii umanitare „Donezi și Câștigi” – în urma căreia cinci dintre dumneavoastră pot câștiga, la tombolă, câte un plin de benzină, oferit de unul dintre sponsorii „Târgului de Crăciun” de la Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor