Schimbare la vârful CS Mioveni

 

cs_mioveni-2-300x225Antrenorul principal al CS Mioveni, Ion Moldovan a părăsit clubul după ce conducerea echipei de fotbal din Mioveni a fost de acord cu rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Locul acestuia va fi asigurat de Marius Stoica, antrenorul secund, până când conducerea clubului va găsi o nouă soluţie.

Am luat această decizie, de întrerupere pe cale amiabilă a raporturilor contractuale cu CS Mioveni, cu regretul că eu şi echipa nu am reuşit să ne clasăm pe unul din locurile 1-6, dar cu speranţa că noul staff şi echipa vor face eforturile pentru a se clasa pe unul din locurile din play-off. Vreau să le mulţumesc pe această cale, d-lui primar Georgescu şi celorlalţi consilieri locali pentru sprijinul acordat şi condiţiile create. De asemenea mulţumesc şi conducerii adminstrative a clubului, domnilor Olteanu şi Stancu” a anunţat Ion Moldovan printr-un comunicat de presă.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor