Scandalul majorării pensiilor! Oamenii ar putea da banii înapoi

 

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat marţi la Antena 3 că intrarea în vigoare a iniţiativelor PSD de creştere cu 40% a pensiilor şi de dublare a alocaţiilor ar putea să determine returnarea banilor deja primiţi.

„Am crescut pensiile şi au fost deja plătite şi pensiile şi alocaţiile cu cea mai mare sumă pe care am văzut-o la pensii şi să ştie toată lumea. În aceste amendamente nu există surse de finanţare. O acţiune care nu are niciun sens în acest moment, nu are nici un sens pentru că deja pensiile au fost crescute. Apar tot felul de alte probleme. S-ar putea ca trecerea acestei legi să îi facă pe oameni să dea banii înapoi, sunt tot felul de nebunii legislative”, a declarat Florin Cîţu la Antena 3, cu câteva momente înainte ca Parlamentul să voteze creşterea pensiilor cu 40%.


Articole asemănătoare

    Nu există articole asemănătoare.

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2020

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor