Sâmbătă, juniorii de la CS Mioveni – amical cu cei de la CSA Steaua București

 

cs-mioveni-juniori-amical (3)Juniorii A și B ai CS Mioveni vor avea sâmbătă, 24 februarie parte de amicale în compania celor de la CSA Steaua București, meciurile urmând a se desfășura pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași, începând cu ora 11:00, pentru Juniorii A, antrenați de Marin Radu și de la ora 13:00, pentru Juniorii B, antrenați de Robert Enache.

Partidă amicală vor mai avea și Juniorii A1 – 2002, cei care vor disputa tot la Grupul Școlar, partida amicală cu FC Argeș, începând cu ora 15:00.

Nu numai micii galben-verzi au partide de verificare sâmbătă, echipa mare urmând să joace ultima partidă de verificare, în compania celor de la FCM Alexandria, formație de Liga a III-a. Partida se va desfășura, cu începere de la ora 12:00 și se va disputa pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor