Remiză la Constanța, după ce Mioveniul a condus și cu două goluri

 
Arhivă

Arhivă

CS Mioveni a obținut doar un punct din deplasarea de la Constanța, cu Farul, rezultatul final fiind 3 – 3, după ce la pauză, galben-verzii au condus cu 2 – 1. Rezultatul este unul nemulțumitor, având în vedere că, Mioveniul a condus, până în minutul 67 cu 3 – 1. Mioveniul vine însă, după o înfrângere grea, din sferturile de finală ale Cupei României, scor 0 – 5 cu prima divizionară, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Scorul a fost deschis încă din minutul 4, reușita aparținând lui Valentin Balint, după o eroare a portarului advers, care a ieșit din poartă să degajeze, a dat pe lângă minge și i-a lăsat spațiu atacantului nostru.

Gazdele au egalat prin Fotescu, în minutul 40, însă Eduard Stoica a reluat cu capul în plasă, după o lovitură liberă, din minutul 45 + 3 și și-a trimis trupa în avantaj la cabine, scor 1 – 2.

Ionuț Rădescu a reușit să mărească avantajul Mioveniului la 1 – 3, după ce a marcat în minutul 52 și părea că elevii lui Iordan Eftimie vor pleca cu 3 puncte de la Constanța.

Georgian Păun a marcat al doilea gol pentru Farul, în minutul 67, iar Mioveniului îi reveneau emoțiile. În minutul 71, Farul a dat lovitura și a egalat prin Moise, după o îngrămădeală în careul galben-verzilor.

Partida s-a terminat cu scorul 3 – 3, Mioveniul ratând ocazia de a trece pe poziția a cincea în clasamentul Ligii secunde.

CS Mioveni acumulează 27 de puncte, următoarea partidă fiind cea de sâmbătă, 10 octombrie, pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila.

Iată echipele folosite de cei doi antrenori:

SSC Farul Constanța: Mih. Popa – Sabangeanu, Y. Twumasi, Frîncu, Iani – Tudorică, M. Fotescu, Al. Grigoraş (cpt.) – G. Păun, Nic. Moise, Jallow
Rezerve: Stavrev – Roumadi, M’Baka, Ţăranu, Doumbia, M. Dumitraşcu, Apostolache
Antrenor: Petre Grigoraş

CS Mioveni: F. Croitoru – Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica – R. Lazăr, Mîrzeanu – Rădescu, Al. Popescu, Ayza (cpt.) – Val. Balint
Rezerve: Val. Sima – Rob. Gherghe, Ct. Alexe, R. Drugă, Al. Neagu, Coşereanu, Seb. Ivan
Antrenor: Iordan Eftimie

 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor