Pugiliștii de la CS Mioveni au reluat antrenamentele [VIDEO]

 

box-cs-mioveni (8)După ce, la finele anului trecut, CS Mioveni a obținut o performanță extraordinară, prin Marius Dumitru, cel care a reușit să câștige medalia de aur la Campionatul Național de Seniori de la București, acum, pugiliștii clubului galben-verde au început pregătirile și au speranțe mari de la noul an.

În perioada 9 – 19 ianuarie, CS Mioveni s-a aflat în cantonament la Sinaia, pentru ca mai apoi, sportivii să se pregătească intens pe plan local. Secția de box, care în prezent numără 10 sportivi este pregătită de antrenorul Daniel Preda, cel care are așteptări mari de la pugiliștii pe care îi coordonează.

box-cs-mioveni (5)Clubul galben-verde pornește la drum cu gândul la prima competiție majoră din anul 2018. În perioada 27 februarie – 4 martie, la Târgu Jiu se va desfășura Campionatul Național U22, la care va fi prezent și campionul național la Seniori, Marius Dumitru. La vârsta de 21 de ani și concurând la categoria 75 de kilograme, Marius speră la un rezultat pozitiv, astfel încât să se poată califica pentru Campionatul European U22 ce va fi găzduit tot la Târgu Jiu, la finele lunii martie. Încrezător în șansele lui Marius Dumitru este și antrenorul Daniel Preda, cel care se pregătește intens cu sportivul de 21 de ani.

Titlul de campion național al României ne dă speranțe mari. La sfârșitul acestei luni, Marius Dumitru va participa la Campionatul Național U22 de la Târgu Jiu. Dacă ar câștiga locul I, ar fi extraordinar pentru că se va califica la Campionatul European U22” declară antrenorul Daniel Preda.

box-cs-mioveni (7)Preda: „Boxul dezvoltă nu numai fizicul, ci și psihicul. Oricine poate veni să ni se alăture

În componența secției de box de la CS Mioveni sunt înscriși 10 sportivi, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, însă ușile clubului sunt deschise tuturor.

E important să îi facem pe copii și mai ales pe părinți să înțeleagă importanța sportului în viața lor, chiar dacă este sau nu de performanță. Noi îi primim cu brațele deschise pe toți cei care vor să ni se alăture. Boxul este un sport frumos care îți dezvoltă nu numai fizicul, ci și psihicul, modul de a gândi și de a lua decizii importante, în momente importante. Noi îi așteptăm pe toți să facă mișcare alături de noi și, de ce nu, să reușească să facă performanță” este mesajul lui Daniel Preda.

Pentru cei interesați să se înscrie la secția de box a Clubului Sportiv Mioveni, pot lua legătura cu antrenorul Daniel Preda, la numărul de telefon: 0744.389.395 sau la sediul Clubului, la adresa Bulevardul Dacia, Bloc G1, Parter.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor