Program artistic la Mioveni, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

 

24_ianuarie_mioveni (11)Oraşul Mioveni a serbat Ziua Principatelor Române printr-un program artistic prezentat de elevi de la şcolile „Liviu Rebreanu„, „George Topârceanu„, Colibaşi, dar şi de la Grupul Şcolar Colibaşi, evenimentul având loc la Centrul Cultural Educativ Mioveni.

Evenimentul a fost deschis de directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuş, iar mai apoi a continuat cu un discurs al Prof. Univ. Dr. Cornel Popescu despre însemnătatea istorică a acestei zile pentru poporul român. După acest moment, elevii au prezentat un program artistic.

Programul dedicat Micii Uniri a luat sfârşit printr-o scenetă „Moş Ion Roată şi Unirea„, scenetă interpretată de micii actori de la „Clubul Veseliei„, îndrumaţi de instructorul Ionuţ Vlad.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor