Primarul orașului Mioveni critică: „Cum au ajuns pozele cu Udroiu în presă?”

 

psd-mioveni-manu-georgescu-minzinaScandalul care l-a avut în prim-plan pe Bogdan Udroiu, cel care până nu demult ocupa funcția de director al Consiliului de Administrație al Regiei de Drumuri Argeș, dar și de consilier local la Mioveni încă nu s-a stins. Toți știu imaginile apărute în presa din județ, cu atitudinea și comportamentul lui Udroiu în fața organelor de Poliție, după ce acesta a fost oprit în trafic, băut zdravăn. Tocmai din cauza acestui scandal, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, a încercat să spele din rușinea creată de Bogdan Udroiu, emițând un comunicat prin care cerea scuze tuturor pentru comportamentul celui în cauză. De asemenea, Georgescu asigură că, Bogdan Udroiu nu mai ocupă nicio funcție în aparatul administrativ al orașului Mioveni, acesta prezentându-și, de altfel, demisia și din funcția de director al CA al Regiei de Drumuri Argeș și chiar și din PSD Mioveni.

Ion Georgescu: „Să înțeleg că ancheta împotriva lui Udroiu se va închide?

Poate că din cauza acestei întâmplări, poate că nu, PSD Argeș și-a organizat obișnuita întâlnire cu presa argeșeană, tocmai la Mioveni, aici unde Bogdan Udroiu era consilier local.

Chiar dacă edilul orașului Mioveni nu ține să îl apere pe Udroiu pentru cele ce au ieșit în spațiul public, Georgescu are însă ceva de spus, cu privire la apariția fotografiilor în presă, care îl înfățișau pe fostul director al Construcții Reparații, într-o manieră mai puțin plăcută, … cu pantalonii în vine și socoteala la vedere.

Udroiu și-a dat demisia din toate structurile. Este în concediu. Regret ca și comunitate, ce s-a întâmplat. Nu agreez ce a făcut, dar vi se pare normal ca imaginile dintr-un sediu de Poliție să apară publice, în media? Cred că este un articol de lege din Codul Penal în care se specifică faptul că, transmiterea, în timpul unei anchete a documentelor, a faptelor în exterior anulează ancheta. Să înțeleg că nu mai e anchetat?” precizează Georgescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor