Primarul Ion Georgescu, alături de CS Mioveni. Iată mesajul edilului

 

ion-georgescu-primar-mioveniVreau să-i felicit pe toţi cei care au contribuit la organizarea evenimentului sportiv desfăşurat aseară, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din Piteşti.

Felicit, în primul rând, întreaga echipă, pe antrenorul Claudiu Niculescu, staff-ul tehnic şi conducerea CS Mioveni pentru rezultatele obţinute în Cupa României.

Citește și: RUȘINE PE DOBRIN: CS Mioveni, „jefuită” de arbitrii. CFR Cluj, o victorie absolut nemeritată

Îl felicit pe Claudiu Niculescu.  Acesta este şi va fi un mare antrenor de fotbal în România. A dovedit-o făcând din CS Mioveni  o echipă puternică, organizată.

Echipa a  reprezentat  cu onoare oraşul Mioveni la toate partidele disputate în Cupa României. Jucătorii nostri au  respectat toate normele sportive şi  fair-play-ul.

În viziunea mea, echipa are un bun antrenor şi jucători profesionişti, care pot face performanţă şi după acestă partidă, la viitoarele competiţii.

Meciul de aseară mi-a întarit convingerea că echipa a avut neşansă, a lipsit ceva…concentrarea…determinarea…

În primele 65 minute, CS Mioveni a dovedit că este o echipă puternică, matură şi care merită mai mult pe plan sportiv, cel puţin în Cupa României.

În ceea ce priveste arbitrajul, a fost al 12-lea jucător al celor de la CFR.

Capul sus! Mergem mai departe!

Sper ca Federaţia Română de Fotbal, prin actuala conducere să se sesizeze din oficiu, şi să ia toate măsurile impuse de regulament.

Aşteptăm ca aceste măsuri să fie făcute publice pentru a nu mai denatura, „sportul rege” în România și anume, fotbalul.

Mulţumesc tuturor celor care au participat la lucrările de deszăpezire de pe  stadion: angajaţilor de la S.C. S.Ed.C Mioveni, persoanelor private de libertate de la Penitenciarul Colibaşi, angajaţilor stadionului şi conducerii Primăriei Piteşti.

Ţin să le mulţumesc suporterilor care au venit aseară, deşi a fost foarte frig, dar şi celor care au urmărit partida de acasă.

De asemenea, multumesc mass-mediei pentru susţinerea fair-play-ului şi a unei echipe mici de provincie.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor