Primăria Mioveni trimite elevii în tabără la mare

 

primaria-mioveniPentru a premia elevi cu rezultate bune la învățătură, dar și pentru a-i ajuta pe cei cu posibilități materiale reduse, Primăria orașului Mioveni va trimite 100 de elevi într-o tabără la mare. Aceștia vor merge în stațiunea Eforie Sud, în perioada 10 – 24 iulie. Toate cheltuielile reprezentând transport, cazare și masă vor fi suportate de Consiliul Local și Primăria Mioveni.

Criteriile de selecție a elevilor care-și vor petrece o săptămână la mare, sunt aceleași ca și în anii anteriori, și anume: cei cu situație financiară precară, cei cu rezultate foarte bune la învățătură, cei care au participat și au obținut rezultate bune la concursurile naționale, cei care participă la diversele activități desfășurate de Primărie, Centrul Cultural, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, Clubul Elevilor etc.

Aceștia vor fi însoțiți de supraveghetori și vor beneficia în mod gratuit de asistență medicală.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor