Primăria Mioveni face verificări pentru a preîntâmpina situații similare celor din Timișoara

 

furtuna-acoperisuri-prabusite-mioveni (8)Duminică, vestul țării, în special zona Timișoarei, a fost măturat de o furtună puternică ce a pus la pământ stâlpi de electricitate, copaci, panouri publicitare, a doborât acoperișuri ale blocurilor și chiar a făcut numeroase victime, dintre care opt persoane au murit. Dezastrul provocat a dat motive autorităților să ia măsuri, astfel încât, să fie preîntâmpinate accidente de acest fel.

Așadar, conducerea Primăriei orașului Mioveni face un apel către cetățeni și către administratorii asociațiilor de proprietari să aibă în vedere că, o furtună de o asemenea amploare precum cea din vestul țării ar putea afecta și orașul nostru, dacă nu se iau măsuri în acest sens.

Primăria îi roagă pe administratorii de blocuri din Mioveni să verifice, cu atenție mansardele de bloc și acoperișurile, starea de degradare sau eventualele defecțiuni care au apărut la acestea.

De asemenea, cetățenii sunt rugați să anunțe autoritățile, Primăria, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția Locală atunci când observă situații care, în caz de furtună ar putea să creeze pagube materiale și umane. Locuitorii din Mioveni sunt rugați să sesizeze organelor competente, situații precum cărămizi care stau să se desprindă de pe o fațadă sau o tablă desfăcută pe acoperișul unui imobil, copaci bătrâni, înalți sau afectați de furtuni și care se pot rupe sau prăbuși peste case, fire de electricitate, mașini parcate periculos, panouri publicitare sau stâlpi de iluminat care prezintă unele elemente destabilizate, etc.

Pentru a preîntâmpina astfel de situații, la nivelul Primăriei orașului Mioveni, o echipă din subordinea Arhitectului Șef al orașului va începe, de luni, 18 septembrie, o verificare a tuturor panourilor publicitare stradale și a tuturor elementelor de arhitectură urbană care se află amplasate pe domeniul public.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor