Ponta a dat liber la prostituția politică! PP-DD le cere aleșilor locali ai săi, opțiunea liber exprimată

 

victor-pontaOrdonanța de urgență a Guvernului Ponta prin care PSD încearcă să fure primari și aleși locali a fost deja publicată în Moniorul Oficial. Astfel că, Guvernul a dat drumul la prostituția politică și, în cel mai scurt timp, ne vom aștepta la migrații masive din opoziție, la putere.

Organizația PP-DD Argeș conștientizează acest pericol, dat fiind faptul că, PSD Argeș nu și-a respectat promisiunea făcută în protocolul semnat cu Partidul Poporului, aceea de a oferi deconcentrate acestora. PP-DD Argeș va organiza o ședință cu toți aleșii locali și județeni ai partidului, în cadrul căreia, fiecare ales local își va putea exprima liber, opțiunea de a rămâne sau de a părăsi partidul în cele 45 de zile.

Cu această ocazie, Partidul Poporului Argeș va face o analiză serioasă asupra posibilității creerii unei majorități în consiliile locale.

Guvernul Ponta a dat o ordonanță de urgență, cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru președinția țării, pentru a le permite aleșilor locali să migreze de la partidele din opoziție, la partidele de la putere, în speță PSD, UNPR și PC: Această ordonanță de urgență a fost catalogată de mass-media națională drept o prostituție politică, iar aspectul care i-a dat o notă și mai gravă a fost acela că, imediat de la publicarea acesteia în Monitorul Oficial, aleșii locali au doar 45 de zile la dispoziție pentru a trece la alt partid. Pe principiul, „nu ați trecut până atunci, să vă fie de bine…”.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor