PMP pune condiții pentru o viitoare colaborare cu partidele de opoziție

 

theodor-paleologu-tomac-bulf-pmpPrezent la Pitești pentru lansarea oficială a lui Theodor Paleologu în cursa pentru funcția de Președinte al României, din partea Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, președintele PMP a adus câteva lămuriri referitoare la o posibilă colaborare cu partidele de opoziție pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului PSD. Tomac a subliniat că este posibilă o astfel de colaborare cu PNL, USR, UDMR și chiar și PRO România și ALDE (formațiune proaspăt divorțată de Partidul Social Democrat).

Zilele sunt numărate pentru acest Guvern. Se dezbate foarte mult chestiunea legată de moțiunea de cenzură. Partidul Mișcarea Populară va testa, săptămâna viitoare, seriozitatea cu care celelalte partide ce se pretind de opoziție abordează temele ce sunt de interes major pentru toată societatea noastră. Săptămâna viitoare, le vom invita chiar din prima zi de sesiune parlamentară, să dea da un vot final pentru proiectul de lege pe care partidul nostru l-a promovat, privind alegerea primarilor în două tururi. Este esențial ca România să iasă din această capcană, acest sistem de vot într-un singur tur. Numai dacă această lege va trece, atunci vom putea discuta despre un angajament solemn al partidelor de opoziție împotriva PSD” a precizat la Pitești, Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor