SITUAȚIA COVID-19:

ARGEȘ:
ROMÂNIA:
Cazuri noi:
Total pozitivi:
Cazuri noi:
Total pozitivi:
312
11808
5837
418645

Date furnizate de Instituția Prefectului Argeș. Ultima actualizare: 22 noiembrie 2020 / ora 13:32

Peste 500 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne, la datorie cu ocazia „Adormirii Maicii Domnului”

 

prefectura-argesCu ocazia „Adormirii Maicii Domnului”, sărbătorită la data de 15 august, în județul Argeș vor avea loc mai multe procesiuni religioase, astfel că Prefectura Argeș a conceput un plan de asigurare a ordinii și liniștii publice, la care au luat parte toate structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel că, în perioada 14 – 16 august, pentru asigurarea ordinii publice, vor fi angrenați 160 de jandarmi, 154 de polițiști și 200 de angajați ai ISU Argeș, însă, suplimentări de efective au fost făcute și la Serviciul de Ambulanță Argeș. Și Poliția Rutieră va lucra la capacitate maximă, în perioada specificată, astfel că, 65 de polițiști vor supraveghea traficul pentru a sancționa eventualele abateri de la lege.

Zona în care se vor concentra cele mai multe dintre efectivele MAI este Mănăstirea Curtea de Argeș, acolo unde, Prefectura Argeș a făcut o estimare a prezenței de 10.000 de persoane.

De specificat este că, în perioada slujbei religioase, în zona adiacentă Mănăstirii Curtea de Argeș va fi interzisă comercializarea băuturilor alcoolice.

O atenție deosebită se va acorda și zonelor în care se organizează târguri populare, respectiv în localitățile Dârmănești, Săpata, Uda, Bârla, Beleți Negrești, Poienarii de Muscel. Albeștii de Muscel, locații în care sunt dispuși să asigure ordinea și siguranța publică 100 de jandarmi.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2020

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor