Peste 4000 de angajați de la Uzina Dacia au ieșit în stradă

 

miting-protest-uzina-dacia (7)Angajații de la Uzina de Automobile Dacia au ieșit luni în stradă, nemulțumiți de modul în care decurg lucrurile cu privire la Autostrada Pitești – Sibiu. Aceștia se tem de faptul că, lipsa unei autostrăzi ar putea pune în pericol locurile de muncă din cadrul Uzinii Dacia, în contextul în care procesul de robotizare este unul din ce în ce mai accentuat.

De asemenea, angajații Dacia sunt nemulțumiți de actuala legislație, asta pentru că sunt foarte mulți tineri ce lucrează cu contracte pe o perioadă determinată, spre exemplu, doar pentru trei luni. Aceștia sunt nemulțumiți și de felul în care se mișcă lucrurile în programul „Rabla”. Sindicaliștii își doresc să fie sprijiniți și constructori autohtoni de mașini, asta pentru că numai așa ar putea să reziste pe piață.

Ultima cerere a acestora a fost legată de sistemul de sănătate argeşean, fiind adus în discuţie Spitalul Municipal de la Mioveni, sindicaliştii cerând sprijin financiar pentru construirea acestuia.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor