Perioadă de foc pentru CS Mioveni. Galben – verzii au trei meciuri într-o singură săptămână

 

bogdan-stoica-mihai-olteanu-marius-stoica-roberto-ayza-cs-mioveniElevii pregătiți de Marius Stoica vor avea o perioadă destul de grea, dat fiind faptul că, în decursul unei săptămâni, vor avea trei meciuri de disputat. Galben-verzii vor începe seria de trei meciuri, prin disputarea primei partide pe teren propriu din acest an, acela împotriva celor de la Șomii Pâncota, meci ce se va juca sâmbătă, 5 martie, de la ora 11:00.

După acest meci, se va desfășura și o etapă intermediară, pe data de 9 martie, de la ora 15:00, tot pe teren propriu în compania celor de la Olimpia Satu Mare.

Apoi, galben-verzii vor disputa sâmbătă, 12 martie, partida din deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Avem o săptămână foarte grea, primul meci este cu Șoimii Pâncota, un meci destul de dificil, dar sperăm să obținem o victorie. Dacă trecem cu bine de aceste trei meciuri, cu Pâncota, cu Satu Mare și apoi, în deplasare cu Râmnicu Vâlcea, putem să ne îndeplinim obiectivul, acela de termina sezonul în primele 6 poziții din clasament” a precizat Marius Stoica, tehnicianul galben-verzilor.

roberto-ayza-cs-mioveniCu Pâncota va fi un meci foarte greu, cu Satu Mare, la fel, nu mai spun de Râmnicu Vâlcea. Trebuie să încercăm să scoatem cât mai mult din aceste trei meciuri. Primul meci este foarte important. Am făcut un antrenament foarte bun și cred că putem câștiga sâmbătă, să mulțumim spectatorii și conducerea clubului” a mai declarat și Roberto Ayza, mijlocașul CS Mioveni, care beneficiază de o imagine foarte bună în ochii fanilor galben-verzi.

În partida din tur, CS Mioveni a pierdut cu Șoimii Pâncota, cu scorul de 1 – 0.

CS Mioveni se clasează, în acest moment pe poziția a șasea, acumulând 32 de puncte, la doar două puncte de Gaz Metan Mediaș, echipa de pe 5 și la șase puncte de prima clasată, CSM Râmnicu Vâlcea. În prima partidă din acest an, de săptămâna trecută, CS Mioveni nu a reușit decât o remiză albă, în deplasare, în compania celor de la Universitatea Cluj.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor