Patru Judoka de la CS Mioveni s-au luptat în Finala Campionatului Național de la Pitești

 

finala_campionat-national-judo-pitesti-cs-mioveni-2-mai-2015 (3)Patru judoka legitimați la CS Mioveni au participat astăzi, 2 mai, la Finala Campionatului Național – U15, desfășurat la Sala Sporturilor din Pitești.

Sportivii antrenați de Verginel Popescu, Eduard Petrescu, Alina Făcăeru, Vlad Cârciumaru și Roxana Oprea au participat la categoria de vârstă U15, la diferite categorii de greutate, în competiție fiind angrenați cei mai buni 400 de sportivi din țară.

Deși competiția a avut un nivel foarte ridicat de dificultate, clubul din Mioveni a reușit să obțină o medalie de bronz, prin judoka Alina Făcăeru (36 kg), însă evoluțiile celorlalți sportivi au fost demne de luat în seamă.

Notabilă este evoluția Roxanei Oprea, cea care a reușit să învingă în două meciuri la rând, prin Ippon, însă nu a reușit să obțină o medalie, dat fiind nivelul de dificultate ridicat.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor