Parcursul Mioveniului în Cupa României, stopat de Gaz Metan Mediaș

 

cs-mioveni-gaz-metan-medias-29-11-2017 (2)Deși Mioveniul are rezultate în fiecare an în Cupa României și și-a creat o imagine bună în această competiție, în acest an, galben-verzii se opresc în optimi. Mioveniul a pierdut miercuri seară, partida disputată pe teren propriu împotriva primei divizionare, Gaz Metan Mediaș. Scorul a fost 1 – 0, în favoarea medieșenilor, singura reușită a meciului aparținând lui Roberto Romeo, în minutul 12, fiind și una dintre singurele ocazii la poarta lui Flavius Croitoru.

Având un dezavantaj minim pe tabelă, Mioveniul a atacat poarta Mediașului, până la finele partidei, însă galben-verzii nu au reușit să găsească soluția optimă de a marca. De asemenea, centralul Robert Dumitru a refuzat de două ori să acorde lovitură de la 11 metri pentru formația lui Laurențiu Roșu, odată pentru faultul asupra lui Roberto Ayza și o dată pentru un henț clar comis de Cristea.

După acest meci, Mioveniul va avea un test cu adevărat greu, într-un meci cu miză mult mai ridicată. Ziua de sâmbătă programează prima etapă din returul de campionat, împotriva celor de la CS Afumați, o echipă cu rezultate neașteptate în acest sezon, clasată pe locul 4, la doar cinci puncte de locul 3.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor