Orașul Mioveni găzduiește etapa zonală a Campionatului Național de Fotbal – Juniori A

 

marin-radu-dumitru-olteanu-constantin-stancu-cs-mioveniÎn perioada 2, 3 și 5 mai, CS Mioveni va fi gazda etapei zonale a Campionatului Național de Juniori A la fotbal, competiție ce se va desfășura pe Stadionul Orășenesc din Mioveni și pe Stadionul de la Grupul Școlar Colibași. Aceasta este cea mai importantă competiție de fotbal de acest nivel pe care orașul Mioveni o găzduiește.

Ne bucură foarte mult că am reușit să câștigăm găzduirea unei asemenea competiții, fiind prima dată când facem acest lucru. Este o bucurie că putem să le oferim și copiilor noștri și celorlalți o bază sportivă atât de bună, în care s-a investit foarte mult” a precizat Constantin Stancu.

Alături de galben-verzi, vor evolua în aceași grupă, FC Brașov, LPS Banatul Timișoara și FC Viitorul, echipa care se clasează pe primul loc urmând a se califica la faza următoare.

Eu am încredere în acești copii, îi cunosc și lucrez cu ei de trei ani. Ne aflăm la al doilea turneu de acest fel și dacă vom depune efort și ne vom concentra, ne vom califica. Încet, încet CS Mioveni începe să devină un club important în fotbalul românesc” a declarat Marin Radu, antrenorul juniorilor de la CS Mioveni.

Iată calendarul competițional:

Sâmbătă, 2 mai:

16:00 – FC Brașov – LPS Banatul Timișoara;

18:15 – CS Mioveni – FC Viitorul;

Duminică, 3 mai:

16:00 – CS Mioveni – LPS Banatul Timișoara;

18:15 – FC Brașov – FC Viitorul;

Marți, 5 mai:

11:00 – CS Mioveni – FC Brașov (Stadionul de la Grupul Școlar Colibași);

11:00 – FC Viitorul – LPS Banatul Timișoara (Stadionul Orășenesc).

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor