Oaspeți din localitățile înfrățite cu Mioveniul, în vizită de Zilele Orașului

 

spectacol-zilele-orasului-mioveni-24-iunie-2016 (21)În perioada 29 iunie – 2 iulie, orașul Mioveni va fi în sărbătoare, pentru că în această perioadă, administrația locală va organiza o serie de manifestări, activități sportive și culturale, precum și spectacole, cu ocazia „Zilelor Orașului Mioveni”.

La fel ca în anii precedenți, reprezentanți ai orașelor cu care Mioveniul se înfrățește, vor sosi cu această ocazie la noi, unde vor rămâne pentru câteva zile. Vor veni delegații din Istra (Rusia), Salamina (Grecia), Petrich (Bulgaria), dar și de la frații noștri de peste Prut, din Scoreni și Măgdăceşti (Republica Moldova).

Pentru ca vizita să le fie și mai plăcută, vor vizita orașul și zonele învecinate, recunoscute ca elemente de atracție turistică.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor