Moș Nicolae e galben-verde! Fotbaliștii de la CS Mioveni au împărțit cadouri la o școală din Pitești

 

cs-mioveni-cadouri-elevi-scoala-nr-8-pitesti (8)Pentru elevii de la clasa a VI-a D a Școlii „Tudor Vladimirescu” din Pitești (structură Școala nr. 2), Moș Nicolae a venit mai devreme cu cadouri. O parte din echipa CS Mioveni a fost prezentă luni, la un eveniment organizat de Monica Cristea, redactor al cotidianului „Argeșul”. De altfel, nu este primul eveniment de acest fel al acesteia. Colega noastră a reușit să sensibilizeze suflete mari de la formația stindard a Argeșului, aceștia fiind prezenți la o clasă de copii, pentru a le oferi cadouri celor mici.

Aici au participat, Roberto Ayza, Cosmin Năstăsie, Mihai Vintilă, Ionuț Rădescu, Valentin Sima și Sebastian Ivan, precum și antrenorul Laurențiu Roșu și membrii ai conducerii, Dumitru Olteanu și Daniel Barbu.

Galben-verzii au luat loc în băncile clasei, pentru ca elevii să le ofere un moment artistic și să le cânte câteva colinde și cântece de sărbători, după care, micuții au primit pachete cu dulciuri și jucării și au făcut câteva fotografii cu fotbaliștii.

Surpriza a fost una mare atât pentru elevi, dar şi pentru directoarele şcolii prof. Nicoleta Biţa și prof. Magdalena Crivac.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor