Mioveniul, victorie în ultima etapă din turul campionatului

 

amical-cs-mioveni-steaua-12-noiembrie-2016-15Veniți după înfrângerea de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, dar și după victoria din etapa intermediară de la CS Afumați, elevii lui Alexandru Pelici s-au mobilizat exemplar sâmbătă și au învins în ultima etapă a turului de campionat, pe teren propriu, pe cei de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă ce ocupa poziția secundă în Liga a II-a, înaintea acestei partide. Cu jucători experimentați și un parcurs destul de bun, cei de la Sepsi nu au reușit să oprească Mioveniul, astfel că, galben-verzii s-au impus cu scorul de 2 – 0, golurile fiind marcate de Edi Stoica, în minutul 24 și Roberto Ayza, în minutul 60.

Deși nu au dus lipsă de ocazii, cei de la Sfântu Gheorghe nu au reușit să marcheze în poarta lui Croitoru, chiar dacă, la Sepsi se află și Hadnagy, golgheterul ligii, cu 18 reușite până în acest moment.

În urma rezultatului bun, CS Mioveni trece pe locul 5, cu 31 de puncte, la doar trei puncte distanță de Sepsi și Olimpia Satu Mare.

Pentru elevii lui Alexandru Pelici urmează acum o perioadă extrem de dificilă, având în vedere că, urmează să se joace și prima etapă a returului campionatului, iar Mioveniul va întâlni vineri, 3 decembrie, pe teren propriu, prima clasată și principala favorită la promovarea în Liga I, Juventus București. Echipa antrenată de Daniel Oprița pare de neoprit, scorul din tur, dintre Juventus și Mioveni fiind unul favorabil bucureștenilor. Atunci, Juventus îi învingea pe galben-verzi cu scorul de 4 – 1, fiind cea mai grea înfrângere a Mioveniului, în acest tur de campionat.

Meciul va începe de la ora 18:00, iar intrarea pe Stadionul Orășenesc va fi liberă!

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor